• Home

Van harte welkom op de website van onze Bed and Breakfast “Rehoboth”. 
Onze Bed and Breakfast is gesitueerd in Domburg, in ons mooie, sfeervolle, houten woonhuis waar u heerlijk kunt genieten van uw vakantie of weekendje weg. 

De Bed and Breakfast is zeer rustig gelegen in het centrum van Domburg en op zeer korte afstand van strand en zee. Uw auto kunt u bij ons gratis parkeren. De parkeerplaatsen zijn gelegen bij het huis. Na een goede nachtrust, kunt u genieten van een lekker ontbijt welke u geserveerd krijgt op ons overdekte balkon of in de tuin. Tevens hebben we een grote tuin waarin u na een dagje strand of dorp lekker kunt genieten van de rust en ruimte die onze accommodatie te bieden heeft.

Domburg is één van de meest toeristische plaatsen aan de Zeeuwse kust. Het strand, de zee, het bos en de gezelligheid van de restaurantjes, strandpaviljoens en terrassen maakt Domburg een vakantieplek bij uitstek. U kunt de rust en de ruimte opzoeken op de vele uitgestrekte stranden of juist de drukte in de hoofdstraat waar altijd wel iets te beleven valt. 
Maar in alle toeristische drukte van Domburg, vindt u bij ons rust in een ontspannen omgeving!9V4A9179

Voor meer informatie over onze Bed and Breakfast, klikt u op de bovenstaande mogelijkheden.


Tevens hebben wij een vakantiewoning te huur. Ook gelegen op het terrein van de bed and breakfast. Voor meer informatie hierover, klikt u hier of hierboven op het kopje woning Domburg.


U bent van harte welkom bij ons!

Als er vragen, wensen of onduidelijkheden zijn, neemt u dan gerust contact met ons op.