• Home

Van harte welkom op de website van onze Bed and Breakfast “Rehoboth”. 
Onze Bed and Breakfast is gesitueerd in Domburg, in ons mooie, sfeervolle, houten woonhuis waar u heerlijk kunt genieten van uw vakantie of weekendje weg. 

De Bed and Breakfast is zeer rustig gelegen in het centrum van Domburg en op zeer korte afstand van strand en zee. Uw auto kunt u bij ons gratis parkeren. De parkeerplaatsen zijn gelegen bij het huis. Na een goede nachtrust, kunt u genieten van een lekker ontbijt welke u geserveerd krijgt op uw kamer of bij mooi weer op ons balkon of in de tuin. Tevens hebben we een grote tuin waarin u na een dagje strand of dorp lekker kunt genieten van de rust en ruimte die onze accommodatie te bieden heeft.

Domburg is één van de meest toeristische plaatsen aan de Zeeuwse kust. Het strand, de zee, het bos en de gezelligheid van de restaurantjes, strandpaviljoens en terrassen maakt Domburg een vakantieplek bij uitstek. U kunt de rust en de ruimte opzoeken op de vele uitgestrekte stranden of juist de drukte in de hoofdstraat waar altijd wel iets te beleven valt. 
Maar in alle toeristische drukte van Domburg, vindt u bij ons rust in een ontspannen omgeving!9V4A9179

Voor meer informatie over onze Bed and Breakfast, klikt u op de bovenstaande mogelijkheden.


Tevens hebben wij een vakantiewoning te huur. Ook gelegen op het terrein van de bed and breakfast. Voor meer informatie hierover, klikt u hierboven op het kopje "Woning".

 

 Verblijf in B&B Rehoboth tijdens de corona-periode

Uiteraard hebben ook wij een aantal maatregelen genomen om alle gasten een aangenaam en veilig verblijf te kunnen bieden in deze bijzondere tijden.
Zo bieden wij nog steeds logies met ontbijt aan. Het ontbijt wordt in 2 shifts op ons balkon geserveerd of desgewenst op uw kamer of bij mooi weer in de tuin.

Wij zullen naast de standaard dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden op de kamers, dagelijks extra schoonmaakwerkzaamheden (zoals desinfecteren van deurklinken en oppervlakken) uitvoeren in de algemene ruimten.

De restaurants zijn volledig geopend. Voor het avondeten zijn er in Domburg en omgeving heel veel restaurants die tevens een uitgebreid afhaalmenu hebben. U kunt dus ook altijd een maaltijd afhalen en deze op uw kamer, in onze tuin of b.v. op het strand opeten. Wij hebben in de tuin meer ruimte hiervoor gecreëerd en zorgen voor voldoende eet- en drinkgerei.

U bent van harte welkom bij ons!
Als er vragen, wensen of onduidelijkheden zijn, neemt u dan gerust contact met ons op.